Liefste filmvrienden,
Zoals jullie wel zullen verwacht hebben, stellen we onze start terug een beetje uit.
We waren al volop bezig om dit najaar op een veilige manier toch te kunnen draaien! De Covid-19 cijfers laten dit uiteraard niet toe.
MAAR we zullen er alles aan doen om de start van een nieuw filmseizoen zo groots mogelijk te maken!!

Stay safe!
Het Filmclub-team

Filmclub Zulte

Van onze eerste voorstelling, in 1994 in de zaal van het klooster te Machelen, tot op heden heeft de filmclub heeft maar één missie: films vertonen op groot scherm. Omdat het zo moet zijn. We streven steeds naar kwaliteit in onze programmering en techniek.

Wie zijn wij?

Teun Deleersnijder

Leden

Bernard Simoens, Luc Simoens, Geert Coppens, Olivier Peirs, Wim Vandesompele, Dieter Goeminne, Marion De Backer, Frank Gabriëls, Steven Van Troys, Lynn Devlieger, Frederik Vancompernolle, Tom Versyp, Marco Boulez, Sofie Vancompernolle & Henri Peirs