Liefste filmvrienden,
Zoals jullie wel zullen verwacht hebben, stellen we onze start terug een beetje uit.
We waren al volop bezig om dit najaar op een veilige manier toch te kunnen draaien! De Covid-19 cijfers laten dit uiteraard niet toe.
MAAR we zullen er alles aan doen om de start van een nieuw filmseizoen zo groots mogelijk te maken!!

Stay safe!
Het Filmclub-team

Filmclub Zulte

Gaston Martenszaal
Staatsbaan 146
9870 ZULTE

Parkeren doe je best op het kerkplein van Zulte

In het voorjaar van 2011 verhuisde de filmclub naar de Gaston Martenszaal, gelegen langs de staatsbaan in het centrum van Zulte. Deze onlangs gerenoveerde zaal is uitermate geschikt voor filmvoorstellingen.

In nauwe samenwerking met het gemeentebestuur van Zulte realiseren we de nodige aanpassingen aan de verouderde projectieapparatuur. Een nieuw en groter scherm, digitale klank, vele meters bekabeling, nieuwe lenzen ... het mag gezien zijn én gehoord!